U bent hier

Ervaringen

9-8-2016

Wij hebben ontzettend genoten van jullie verblijf. Heerlijk rustig en goed in orde met een frisse groene tint. De tijd is hier omgevlogen en zullen wij nog eens terug moeten komen. Tot ziens dus. Carla en Marc

 

6-8-2016

Heerlijk tot rust komen in een prachtig decor met familiie om je heen is de basis van een deugddoende vakantie. We hebben genoten van dit alles. fam Dubois

 

28-7-2016

Heel erg bedankt voor de enorme gastvrijheid. De hoogtepunten waren voor ons gezin het zwembad waar de kinderen dagelijks in zwommen. Het mooie huisje, het vlot en de kanotocht. Onze zoon vond het zitje op de grasmaaier heel erg leuk. Zijn een dag eerder vertrokken omdat onze zoons (adhd en autisme) het genoeg vonden en naar huis wilden. fam Dane

 

22-7-2016

We vonden het super in jullie gite. Ik heb bijna elke dag gezwommen en veel gespeeld met de hondjes die heel lief zijn. We zijn ook naar het meertje geweest waar een mooi vlot drijft. Op de speelkamer heb ik leuke strips en andere boeken gevonden. Wij vertrekken hier met spijt in het hart van deze unieke plek naar een soms doldraaiende wereld. We zullen nog vaak terug denken aan deze heerlijke tijd in de Morvan. Eva Diet en Tinne

 

12-7-2016

Bedankt Pieter en Irene voor de gastvrije ontvangst in deze prachtige en rustgevende omgeving, ideaal om 'thuis' te komen na ee ndag vol bezoekjes en natuurwandelingen. Een speciale vermelding voor 'Bieke' wiens aaibaarheidsfactor zo groot was dat onze Jarne en Arjen prompt hun angst voor hondjes overwonnen.  fam Vervaeke

 

2-7-2016

Op zoek naar rust en ruimte....... en dat hebben we hier gevonden. De gite is zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Wij hadden de primeur van het afdak en we hebben daar heerlijk onder gegeten. Ik vind je oprecht een zeer lieve vrouw Irene, bedankt voor deze heerlijek week. Wellicht ontmoeten we elkaar ide de toekomst nog eens. Fam Kastelein

 

23-10-2015

De omgeving is mooi en als je meer wilt dan alleen rust dan is Autun en Dijon ook in de buurt. Wij vonden het fijn dat je een goede beschrijving gaf via de mail. De folders in het huisje geven ook een goed beeld van wat er te doen is. Het huisje was heerlijk en de bedden slapen goed. Wij zijn naar de autoshow geweest wat heel erg leuk was. We komen graag terug. Inge Hendriks van Jera, ouder en kind

 

28-05-2015

We keken er met z'n allen naar uit en hebben genoten. Het bijkletsen, de ontspannen sfeer, je kennis rondom autisme waar we ervaringen over konden uitwisslen. Brobacte, de kloof en het klimpark waren super. We komen graag terug dus tot ziens. Fam Mulder

 

18/25 oktober 2014

Wederom hebben we hier enorm genoten van onze herfstvakantie. Het weer zat mee en we hebben twee keer buiten kunnen lunchen. Het boomklimmen is een echte aanrader, dat vonden de kinderen geweldig. fam Hessels

 

9/23 augustus 2014

We hebben twee leuke weken gehad, we hebben genoten van de rust en de ruimte. De kinderen hebben zich goed vermaakt. We hebben veel spelletjes gespeeld, vooral het babbelspel was leuk. We vonden het leuk dat Irene op de verjaardag van Thomas is geweest en dat alle kinderen een cadeautje hebben gekregen. Wat vooral opviel is dat Thomas het zo naar zijn zin had en zelfs moeite had om naar huis te gaan. Meestal vindt hij het moeilijk om op vakantie te zijn en wil hij graag naar huis. Dit keer dus niet. 

 

26/7  t/m 9/8

Bedant voor de twee heerlijke weken. Lekker met de hondjes naar het meertje waar ze lekker konden zwemmen. Lekker zwemmen en zonnen bij het zwembad. Lekker uitgerust. Toch bijzonder zo op vakantie zijn bij mijn oude juf! Desire

 

14/19 juli 2014

Wat een rust, mooie uitzichten en wat een sfeer. Super! Goed verzorgde gite, heerlijk geslapen en lekker gezwommen. Ik ga zeker terug komen met jongeren. Wat een heerlijke rust. David van Veggel. SADHANA training en coaching.

 

5/14 juli 2014

Het huis is prachtig en we passen er prima in met ons zessen. Wat wij erg leuk vonden was het klimmen in Givry en kano varen in Etang sur Arroux. fam de Weerd

 

Herfstvakantie, 12 t/m 19 okt 2013 

Wij hebben een heerlijke week gehad in de knusse, gezellige gite van Irene en Pieter. Waar onze oudste zoon, met een lichte vorm van autisme, normaal 2 dagen nodig heeft om te wennen, was daar hier geen sprake van. Er is zoveel rust en ruimte dat we allemaal volop konden genieten van het mooie landschap, van elkaar en van onze hond die voor de eerste keer mee op vakantie was. De kinderen en onze hond genoten ook van het gezelschap van de honden van Irene en Pieter. Lekker wandelen naar het meertje waar ze heerlijk konden kanoen en de honden zwemmen. De omgeving is ontzettend mooi, alleen al om doorheen te rijden, met de kastelen en kleine dorpjes. Wij zijn ook een dagje naar Dijon geweest, leuke afwisseling van de rust en een mooie stad.

Ook bij iets slechter weer hoefden we ons niet te vervelen, de gite is goed uitgerust met boeken, ook voor de kinderen, spelletjes en DVD’s. Nog nooit hadden wij meegemaakt dat onze 3 kinderen 2,5 uur achter elkaar samen een spelletje deden, Monopoly in dit geval!

De coaching verliep heel ontspannen, Irene zoekt naar een goede manier om met de kinderen in contact te komen. Bij ons was dat samen met onze oudste zoon de 3 honden uitlaten.

Irene en Pieter, hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en we hopen nog een keertje terug te komen.

Familie Hessels 

 

Verblijf in de gite van 23 tot en met 30 augustus 2013.

Wij, een gezin met twee jonge kinderen, een zoon met klassiek autisme, hebben genoten van ons verbijf in de gite bij Irene en Pieter in de Morvan. De gite was heel leuk ingericht, comfortabel en voorzien van alle gemakken en meer (een goed gevulde boekenkast bijvoorbeeld). De kinderen hebben heerlijk gespeeld in en rond het zwembad. De kinderen waren ook leuk in de weer met de twee lieve honden van Irene. De omgeving is prachtig en er is genoeg te zien en te doen. Wij hebben vooral genoten van de rust en de sterrenhemel en gingen helemaal opgeladen en uitgerust terug naar Nederland. Irene en Pieter, merci beaucoup voor jullie goede zorgen en wij komen graag een keer terug. Au revoir, Jan en Leyla. 

 

Week van 16 mei tot 24 mei 2013.

We hebben een heerlijke ontspannen week in de gite doorgebracht. Doordat je helemaal omgeven bent door natuur, in een prikkelvrije omgeving, zijn we beiden helemaal tot rust gekomen. Voor mij, als adhd-er, was dit een verrassende en zeer aangename ervaring. Voor ons beiden voelde deze week als een relaxte ‘loslaat’ week waar we zeker nog eens voor terug gaan komen! 

Wij hebben met twee, in de gite, alleen de benedenverdieping benut. Deze bestond uit een gezellige woonkamer, ruime keuken, badkamer en een knusse slaapkamer (met fantastische matrassen). De inrichting was gezellig met oog voor veel leuke details. Bijvoorbeld het aanwezig zijn van goede leesboeken en mooie tijdschriften geeft dan net weer dat beetje extra. Boven nog 2 slaapkamers maar die hebben wij niet nodig gehad. Het weer was in deze week helaas wat minder, want er was net heel wat regen gevallen, maar dat maakte raar genoeg helemaal niets uit voor ons. We hebben ons prima vermaakt in de gite, de tuin, gewandeld en gespeeld met hun twee lieve honden (Saar en Biek) en op verkenning geweest in de omgeving. De natuur was nu al geweldig, dus in de zomer moet het hier helemaal fantastisch zijn. Met 20 minuten ben je in Autun waar vertier genoeg is en de afstand tot Beaune is te overzien. Met een klein uurtje ben je in deze schitterende stad. Je kunt  de snelweg nemen maar een aanrader is om de prachtige route langs de wijngaarden in de bergen te nemen.Irene en Pieter,jullie kalmte en rust hebben zeker bijgedragen aan deze geweldige ervaring. 

Heel hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en wij weten zeker dat we nog een keer komen genieten!

Liefs van Andrea en Marcel